Om

Om du ønsker å vite mer om meg kan du finne ut litt mer her.

Mitt navn er Bea, jeg kommer fra en kreativ familie i nord-norge, og bor nå i Tønsberg. Jeg er en lidenskapelig strikker og designer av oppskrifter.


Jeg har strikket så lenge jeg kan huske, begynte i det små med skjerf og så strikket jeg min første genser når jeg var 8-9 år.
Min mor strikket alltid, hun strikket for husfliden i Tromsø og det gikk i gensere og kofter for henne. Det var vel en av årsakene for at jeg startet så tidlig med mine sysler. Videre har jeg drevet med mange slags håndarbeid siden jeg var ung, det har vært kunstmaling, tegning, lærarbeider, emaljering, litt søm, kjeramikk, hekling og strikking. Jeg har også en liten håndverksutdannelse og se tilbake på.


Jeg har også heklet mye bl.annet stuegarndiner, kjøkkengardiner og massevis av duker i tynt garn. De siste åra har jeg hatt hovedfokus på strikking med litt hekling, og det har blitt en god del av dette nå, så derfor startet jeg butikk med salg av de ferdige produktene mine. Det jeg lager er både eget design, og fra andre designere.
 


Litt om Oppskriftene
Min inspirasjon til mønstrene jeg lager finner jeg i Norsk natur og dens årstider. Oppskriftene forsøker jeg lage så oversiktelige og greie å forstå for alle, om du er nybegynner eller viderekommen vil mine oppskrifter falle i smak for de fleste. Oppskriftene har generelt fine diagrammer med tydelige forklarende tekster til.

Håper du liker mine produkter.

Ta gjerne kontakt på linkene under her, om det er noe du lurer på, så svarer jeg så raskt jeg kan.


Facebooksiden: klikk her

Butikk oppskrifter: klikk her

Butikken: klikk herEnglish

My name is Bea, I come from a creative family in the North of Norway.

I live in Tønsberg/Norway, I'm a knitter, all of my product is handknitted by me.Welcome and Enjoy my products .If you like any of them is of course nice, but if you also buy and want to use them it is even better ;)Creative greetings from BeaFacebook

Shop pattern

CONVERSATION

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar